BERLING

HORSE

Berling Horse er beliggende ved Fussingø vest for Randers på gården Krogslund. Stutteriet har et jordareal på 21 ha. grænsende op til den smukke Fussingø Skov, hvilket giver rige muligheder for gode og afvekslende rideture i naturen og et godt miljø for hestene.

Stutteriet har eksisteret siden 1992 hvor vores første indkøb var en hovedstambogshoppe fra Lundgaard stammen.

I vores søgen efter det rigtige avlsmateriale kunne vi ikke komme uden om Hannoveranerns store betydning og vores hoppemateriale består idag udelukkende af Hannoveraner hopper.

Alle avlshopper kommer fra de bedste tyske blodlinier med dokumenteret præstation i både avl og sport. Tillige utallige præmierede hopper og hingste som afkom!

Vores avlsmål er ridelige heste med gode gangarter, hvor et godt temperement er i højsædet og som kan begå sig internationalt i sporten.  

 

Mauricia

 

St.Pr.St. Mauricia - hovedstammen i vores avl -her med føl efter Herzendieb på følskuet i Dobrock 2007.

Mauricia kommer fra en solid hoppestamme. Denne stamme har været fam. Schlichtings siden 1836! og ud af Mauricia´s stamtræ er bl.a. hingstene Baroncelli, Davenport.

Hingsten Wildbach søster til Winnica, kåret i Rheinland og gik svær dressur under Meike Christmann! men ikke mindst præmiehingsten Laurice som blev præmieret i Verden i 2008 og senere vandt materialprøven i dressur i Adelheidsdorf!

St.Pr.A. Wingsterin var første afkom og blev solgt til Jan Brink - hun nåede helt til tops i dressuren inden hun indgik i avlen.

St.Pr.St. Wibranda (solgt til Lleatherdale Farm, USA) og mor til den kårede hingst Devon L. Devon L var med som reserve til OL i London 2012 med Diane Creech for Canada! Devon L går med stor succes i Grand Prix.

 

 Devon L vinder 20.000 Dollar-cup i Toronto 2014                                          

Devon L        Laurice ny

 

                                                                                                                                                          Prämiehengst Laurice kåring Verden 2008

 

 

 

St.Pr.St. Winnica første afkom St.Pr.A. Dornrötschen vandt skuet som bedste 2 års i Lockum 2009. Året efter var hun udtaget og med på Herwart van Der Decken Schau i Verden akkurat som hendes moder. Dornrötschen blev solgt på auktionen i Verden til Italien (Scuderie della Malaspina)

 

St.Pr.A. Dornrötschen 1 St.Pr.A. Dornrötschen 3

 

Read on English

britisk flag